Kuidas töötavad kaped?

Kaped on alati sammu võrra ees hammaste praegusest asendist, rakendades hammastele õrna jõudu, et suunata neid õigesse asendisse. Ravi käigus võib olla vaja kasutada lisavahendeid, nagu komposiitnupukesed, nupud või elastikud, mis aitavad rakendada suuremat jõudu ja tagavad efektiivsema hammaste liikumise.

Kas Ordoline kaped on tõesti nähtamatud?

Ordoline kaped on valmistatud läbipaistvast, BPA-vabast meditsiinilisest plastikust, mis muudab ortodontilise ravi peaaegu märkamatuks.

Kas Ordoline kapesid saavad kasutada ka täiskasvanud?

Ordoline kaped sobivad kõigile, kellel on püsihambad, olgu need noorukid, teismelised, täiskasvanud või vanemad inimesed. Kui soovite näha patsientide tulemusi, kes on Ordoline ravi läbinud, külastage meie “Enne ja pärast” lehte.

Miks valida Ordoline?

Ordoline tagab kõrgeima kvaliteediga ravi ja tulemused. Raviplaani koostamisel kasutame mitmesuguseid ortodontilisi abivahendeid, mis võimaldavad lahendada ka kõige keerulisemaid juhtumeid. Lisaks läbib iga raviplaan topeltkontrolli, kus kogenud ortodondid kontrollivad iga patsiendi strateegiat, et tagada parim tulemus. Iga kapede komplekt on individuaalselt lõigatud, poleeritud ja käsitsi üle vaadatud, tagades mugava ja tõhusa ravi. Ordoline koostööpartnerid läbivad põhjaliku sertifitseerimisprogrammi, mis võimaldab neil pakkuda teile parimat võimalikku ravi.

Kuidas Ordoline tagab ravi kvaliteedi?

Ordoline kasutab raviplaanide koostamisel põhjalikult testitud ja teaduslikult tõestatud protokolle, mis on välja töötatud koostöös juhtivate ortodontidega. Neid protokolle uuendatakse pidevalt, et tagada ravi tõhusus. Lisaks kontrollib Ordoline ortodont isiklikult iga raviplaani enne kinnitamist. Kõik koostööpartnerid läbivad sertifitseerimis- ja koolitusprogrammi, et tagada ravi kõrge tase. Kui ravi ei edene plaanipäraselt, vaatab meie meeskond selle üle ja teeb vajadusel muudatusi, et tagada soovitud tulemused.

Millest on Ordoline kaped valmistatud?

Ordoline kaped on valmistatud läbipaistvast BPA-vabast meditsiinilisest plastikust, mis muudab ortodontilise ravi peaaegu märkamatuks.

Milliseid valehambumusi saab Ordoline kapedega ravida?

Ordoline suudab ravida mitmesuguseid juhtumeid, alates lihtsatest kuni keerukamateni, tänu laiale abivahendite valikule ja teaduslikult tõestatud raviprotokollidele. Ordoline kaped sobivad kõigile püsihammastega inimestele, olenemata vanusest. Tulemusi näete meie “Enne ja pärast” lehel.

Kas HanzaDenti arstid omavad Ordoline’i sertifikaati?

Jah, kõik HanzaDenti ortodondid omavad Ordoline’i sertifikaati, mis kinnitab nende kvalifikatsiooni ja oskusi pakkuda kõrgeima kvaliteediga ravi. Meie arstid on läbinud põhjaliku koolituse ja saavad regulaarselt täiendõpet, et kasutada kõige uuemaid ortodontilisi meetodeid. Lisaks jälgib Ordoline pidevalt meie arstide ravitulemusi, et tagada nende vastavus kõrgetele kvaliteedistandarditele.

Broneeri konsultatsiooni aeg juba täna!

Broneeri aeg